Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Εξαγγέλλουν "δωρεάν εμβολιασμούς" για το πανεπ/κό νοσοκομείο του Ρίο, αλλά μάλλον όψιμο πρωταπριλιάτικο είναι...


 

Καταγγέλλων  κι αυτή τη φορά για ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά τους συμπολίτες μας, είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Κοτσανάς, με την παρακάτω καταγγελία: 

"Τελικά ο “δωρεάν” εμβολιασμός των συνδημοτών μας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μέσω ΓΕΦΥΡΑΣ μόνο “δωρεάν” δεν αποδεικνύεται ότι είναι όταν το ελάχιστο αντίτιμο διοδίων ανέρχεται στα ...54,40 ευρώ!!!
💉💉Είναι αδιανόητο εν μέσω πανδημίας ένα ζευγάρι υπερηλίκων από την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ναυπάκτου που ο καθένας από αυτούς βρίσκεται σε διαφορετική ηλικιακή ομάδα και χρειάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό νοκοσοκομείο του Ρίου για εμβολιασμό, να πληρώνει ελάχιστο αντίτιμο διοδίων 54,40 ευρώ έχοντας μάλιστα κάνει και χρήση της εκπτωτικής κάρτας aller-retour για 4 φορές επί 13,60 ευρώ.
❓Γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για ποιο λόγο η εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. που τόσο πολύ επαίρεται για το “κοινωνικό της πρόσωπο” δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για δωρεάν διέλευση των ευάλωτων συνδημοτών μας που υποχρεωτικά μεταβαίνουν στο Ρίο για εμβολιασμό, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει το ζωντανό παράδειγμα της εταιρείας ταξί “Beat” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που επιστρέφει το κόστος των διαδρομών στους πολίτες οι οποίοι κάνουν χρήση των ταξί τους για να μεταβούν στα αντίστοιχα εμβολιαστικά κέντρα.
⛔️Αυτά όμως είναι “ψιλά γράμματα” για την θυγατρική της πολυεθνικής VINCI η οποία βρίσκει εύκολα τον τρόπο μαζί με την πολιτεία να “ανοίγει” τα διόδια και να επιτρέπει την δωρεάν διέλευση σε όλους την ημέρα των εθνικών εκλογών για “ευνόητους λόγους”, αλλά να “αδυνατούν” να σηκώσουν την “μπάρα” των διοδίων για να μεταβούν απρόσκοπτα και δωρεάν για εμβολιασμό οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.
✅Τα συμπεράσματα δικά σας..."

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: