Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

ΕΔΩ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ~ η μιζέρια κι ο ωχαδερφισμός σε όλα τα μήκη & πλάτη του δήμου

 


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης ή σοφός για να καταλάβει πως όλη τετραετία που διανύει η σημερινή δημοτική μας αρχή στο τέλος της θα είναι κενή περιεχομένου,

Δεν χρειάζεται κανείς να κουραστεί και να ψάχνει να βρει τα κενά και τα μεγέθη της απραξίας και της εμφανούς κακοδιαχείρισης των κοινών απ' τους σημερινούς καρεκλοκένταυρους του δήμου. Είναι ηλίου φαεινότερον πως αυτοί οι άνθρωποι αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα ότι ήρθαν για να δηλώσουν παρόντες, ήρθαν για να τους μάθουμε (εξαιρείται ο ψευτοπολιτικάντης δημαρχεύων),  ήρθαν για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους "εγώ"  αλλά ως φαίνεται και τα προσωπικά τους "κόμπλεξ" !!! 

Και φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να βρει βαριές κι ασήκωτες αδυναμίες στους σημερινούς καρεκλοκένταυρους του δήμου, αρκεί να βγάλει πανεύκολα τα χειροπιαστά συμπεράσματα απ' τις λεπτομέρειες μικρών κι ασήμαντων περιστατικών που συναντάει κανείς όχι μόνο στη πόλη μας, αλλά και σ' ολόκληρη την επαρχία. Περιστατικά σαν το παρακάτω, που ορθά και καταγγέλλονται απ' τον αεικίνητο δημοτικό σύμβουλο κ. Ανδρέα Κοτσανά και που δεν αφήνουν περιθώρια να σκεφτείς πως αυτοί οι άνθρωποι φεύγοντας στο τέλος της τετραετίας τους μπορεί να έχουν αφήσει κάτι καλό!

 Κι εύλογα γεννάται το ερώτημα σε κάθε λογικά σκεπτόμενο εγκέφαλο: "Μα επιτέλους δεν θα περάσει απ' αυτό το τόπο δήμαρχος που θα μείνει πέραν της τετραετίας, όλοι με μιας φευγάτοι θα είναι?" 

Η σημερινή καταγγελία Κοτσανά:   🆘"Τελικά πόσο “ανίκανη και επικίνδυνη” μπορεί να είναι αυτή η Δημοτική αρχή;
⌛️Οχτώ μήνες και δύο lockdown δεν ήταν αρκετά για τους “ανευθυνοϋπεύθυνους” της Δημοτικής αρχής να αντικαταστήσουν τέσσερα ταμπλό από πλεξιγκλάς και τέσσερα στεφάνια στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου.
🔻Σημειωτέον ότι η μόνη παρέμβαση που έκαναν όλο αυτό το διάστημα ήταν να αφαιρέσουν το σπασμένο πλεξιγκλάς της μιας από τις τέσσερις μπασκέτες.
🔴Απλά ντροπή..."

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ___________________________________________________________

-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ  κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ 
-ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: