Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ποιος είναι ο αντιδήμαρχος που "λυμαίνεται" τον τόπο, κύριε Κοτσανά? Πείτε τ' όνομά του ή πέστε μας την ιδιότητά του


_________________________________________________________________

Τελικά, ήρθαν για να ομορφύνουν και ν' αναβαθμίσουν την πόλη μας και κατ' επέκταση τη Ναυπακτία, ή μήπως ήρθαν για να τακτοποιήσουν τα ατομικά τους και όχι μόνο συμφέροντα και να μεγαλώσουν τις περιουσίες τους ; ; ;  Ιδού το  ερώτημα...

Οι πληροφορίες που διαχέονται στο διαδίκτυο κατόπιν καταγγελιών σε καθημερινή βάση, διαδέχονται η μια την άλλη  από τον πρώτο καιρό που κάθισαν στο τιμόνι του δήμου κι αναρωτιόμαστε :  Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;  πόσο ακόμα θα ανεχτούμε όχι μόνο την πλήρη απραξία τους που κρατάει την πόλη δέσμια υποβάθμισης, αλλά και τις αμαρτίες τους που πολλές φορές  "βγάζουν μάτια" ;    Κι εκτός από την ανοχή, βλέπουμε πως ο δημότης εισπράττει σε υπερθετικό βαθμό και των διαφόρων ειδών τις προκλήσεις απ' τη μεριά τους...  

Ο αεικίνητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας κ. Ανδρέας Κοτσανάς σχεδόν μέρα παρά μέρα δημοσιεύει ουκ ολίγες κατηγορίες και καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένου αντιδημάρχου, τον οποίο κι ενοχοποιεί προφανώς για απανωτά  "αμαρτήματα"  που τα φωτογραφίζει και σε βάθος.    Σήμερα  το "πανηγύρι"  έχει έδρα στο Γρίμποβο:


Ανδρέας Κοτσανάς, γράφει: 

  

🔻Συνεχίζει “ακάθεκτος”...
🔻Ο γνωστός Αντιδήμαρχος αφού έχει τακτοποιήσει όλα τα άλλα, τώρα έχει την πολυτέλεια να φτιάχνει και την...προίκα του στην παραλία Γριμπόβου!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
_______________________________________________
_______________________________________________
________________________________________________

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΧΕΙΛΗ, 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά Ανδρέα μου να τα βλέπουν στην κοινότητα μου, όταν ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος τούς έδωσε δύο τσιμέντα και να κάνουν μόνοι τους (χαρμάνι στις καρότσες)και στην περιουσία του <500 τετραγωνικά μέτρα> τοποθετεί τις συγκεκριμένες πλάκες που κοστίζει 4€ η κάθε μία!! ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥ στο συγκεκριμένο αντιδήμαρχο!

_____________________________
χristos Zoitakis


Ανώνυμος είπε...

Xristos Zoitakis συγγνώμη που το λέω αλλά όλοι να τα βλέπουν! Γιατί κάποιοι τον υποστηρίζουν με κλειστά μάτια! Και όταν πάνε να ρίξουν το φάκελο στις εκλογες να κάνουν απολογισμό του κάθετος! Σιγά μην μείνουν μόνο στα τσιμέντα... όποιος τρώει θα τρώει αυτό είναι το σύστημα!


__________________
Eirini Adraxta

Ανώνυμος είπε...Εχω εγκριθεί για την αποκατάσταση του πεζοδρομίου μπροστά στο μαγαζι μου απο το 2019 και ακομα είναι έτσι πέφτουν τα γεροντακια και χτυπάνε και ειναι ακομα και για τα παιδια επικίνδυνο καρότσι δεν περνάει σκαλωνει στα σπασμένες και στα σηκωμένες πλάκες αλλα ακομα περιμένουμε να μας δούνε τοτε που εκανα αίτηση φτιαχνανε τα πεζοδρομια απο τον σκα και εξω.

______________________

Nagia LovesPano

Ανώνυμος είπε...

Ειναι μια σπαταλη αλλα και προκλητικη Δημοτικη συντεχνια....οταν κατασκευαζει ξυλινα δαπεδα, αναγλυφες πλακες, αναπλασεις ,νεα φωτιστικα ,νεα παγκακια, στο Γριμποβο και στη Ψανη...στο Αντιρριο που παραγεται το 70% των λιμενικων τελων η κατασταση ειναι θλιβερη....ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ..

______________________

Vasilis Kounelis

https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-0/s261x260/173056409_10208571574443731_925713174226983381_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=jEZpKfyNwMgAX9-Ot5_&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&tp=7&oh=8e4da5d88574b225cb88682dc8659f0b&oe=609C9B83