Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Σφοδρές οι αντιδράσεις της παράταξης Κοτσανά στην πρόταση του δημάρχου για μεταστέγαση του δημαρχείου

 

_____________________________________________________________________________


Κεραυνός εν αιθρία η πρόταση του δημάρχου στο προχτεσινό δημοτικό συμβούλιο για μεταστέγαση του δημαρχείου στην περιοχή του χειμάρρου Σκα  στ' ανατολικά προάστια της πόλης.  


Η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρ. Κοτσανά ήταν άμεση και στοιχειοθετημένη  για την χωροθέτηση νέου Δημαρχείου προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ!!! στην περιοχή του “Σκα”.
________________________________________________


🔻Κύριε Γκίζα είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορείτε να επικαλείστε ότι η κατασκευή νέου Δημαρχείου στο “Σκα” γίνεται για...λόγους οικονομίας.
📢Έκπληκτοι ακούσαμε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο τον κ.Δήμαρχο να μιλά και να χαρακτηρίζει ως μονόδρομο την κατασκευή του νέου Δημαρχείου στο “Σκα” προτάσσοντας ως κύριο επιχείρημα του την εξοικονόμηση δημοτικών πόρων.
➡️Κύριε Γκίζα, εσείς είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορεί να μιλάει για εξοικονόμηση δημοτικών πόρων από την κατασκευή του νέου δημαρχείου στην περιοχή του “Σκα“, διότι εσείς και η οικογένεια σας από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα (30 συναπτά έτη), έχετε λάβει και συνεχίζετε να λαμβάνετε από μισθώματα του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού (2 υπόγεια) το ποσό των 700.000€ περίπου.
⚠️Σήμερα κ.Δήμαρχε αντί να προβείτε στην κατασκευή ενός νέου σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και αφορά παιδιά και μάλιστα βρέφη, προτάσσετε ως αναγκαιότητα την κατασκευή ενός νέου Δημαρχείου προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ!!!
🔒Αξιοσημείωτο επίσης είναι κ.Γκίζα ότι συνεχίζετε να καταβάλετε για το κτηρίο που στεγάζει τις υπηρεσίες στην Παλαιοπαναγιά ποσό περί 3.500€ μηνιαίως, τη στιγμή μάλιστα που το Δημαρχείο Αντιρρίου το οποίο στοίχισε 1.000.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους και με συνολικό εμβαδόν 1.500 τ.μ. παραμένει ερμητικά ΚΛΕΙΣΤΟ εδώ και 18 μήνες με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
☑️ Αυτά για τα περί οικονομίας...
__________________
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος
δήμου Ναυπακτίας

11 σχόλια:

Φωτεινή Σακκούλη είπε...

Ανδρέα καλησπέρα ωραία τά λες γιατί νά φύγει ένα στολίδι της Ναυπάκτου η δημαρχία είναι Χρόνια εκεί περάσαν τόσοι δήμαρχοι

Κωνσταντίνος ΝΟΥΛΑΣ είπε...

Σωστός.

Georgia Papamichail είπε...

Γιατι στο Αντιρριο ετοιμο Δημαρχειο να ρημαζει;

Ioanna Tiropani Bekou είπε...

Πες τα Αντρέα!

Johnny Vasilakopoulos είπε...Γιατι να φύγει απο την σημερινή θέση ποιο το πρόβλημα να μάθουμε και εμείς οι περιφερειακοί

Haris Sarkopoulos είπε...

Ανδρέα τους ξέσκισες.... ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.. Τα πες όλα με αυτό στη δευτερολογία σου. Βιάζονται να μετεγκαταστησουν το δοιηκητηριο όπου βρουν χώρο τώρα, τυχαίνει και λέγεται ΣΚΑ αλλά όπου αλλού και να βρισκαν χώρο πάλι το ίδιο θα βιαζοντουσαν. Ποιες επιστημονικές μελέτες και ποιοι μηχανικοί τους λες, αυτοί δεν καταλαβαίνουν το Χριστό τους.... Το χρηματοδοτικο πακέτο να αρμεξουν με απευθείας αναθέσεις κατασκευών στα δικά τους πρόσωπα και αυτό είναι όλο. Χεστηκαν αν πληρεί τις προϋποθέσεις και που θα γίνει. Να στο πω έτσι απλά που εγώ είμαι ακόμα ποιο άσχετος αλλά το είδα το έργο όλο να εκτυλίσσεται.. Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να εμπιστευτεί η πόλη με την ψήφο της σε αυτή την 3μερης κλίκα... Το αποδεικνύουν μέρα με την μέρα που περνά.

Κωνσταντινα Ζαβερδα είπε...


Τι ακουω?????
Τη τους πήράξε το Δημαρχείο???????
Τοσά Χρόνια τωρα???????

Basilns Theoboropoulos είπε...


Μπράβο τό δημαρχείο είναι στην πόλη δεν πήγενει στα ποτάμια κάποια συμφέροντα υπάρχουν δα τά δούμε αλλά θα είναι αργά

Xristos Zoitakis είπε...Το χειρότερο από όσα άκουσα στο βίντεο δεν είναι για το που θα γίνει το Δημαρχείο, αλλά οτι η οικογένεια του Δημάρχου έχει εισπράξει μέχρι τώρα ,από ενοίκια για βρεφονηπιακό σταθμό 700.000€ για ένα υπόγειο!!! Τώρα ο κάθε Ναυπάκτιος Ανδρέα γνωρίζει με ποιους έχει να κάνει... Συνέχισε δυνατά. Συγχαρητήρια.

irini Adraxta είπε...
Η Απληστία των ανώτερων!

Αντώνης Ζαγορίτης είπε...


ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ(ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ).ΣΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΗΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΡΤΗΓΑ.ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ.ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΡΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.(ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ).ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩ ΚΑΤΟΡΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΤΡΟ 0.80 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1.50.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.