Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Νευροχειρουργός πριν την διασωλήνωση πήρε το φάρμακο του καθ. Γώγου και σε μια ώρα ήταν εντελώς καλά (video)

Μια σκληρή μάxη με τον κοροναϊό έδωσε  στο νοσοκομείο του Ρίου , ως ασθενής ο γνωστός Πατρινός νευροχειρουργός και διευθυντής στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτης Τζωρτζίδης. 

Ο καταξιωμένος νευροχειρουργός Φώτης Τζωρτζιδης ήταν ένα από τα κρούσματα του κοροναϊού που διαγνώστηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου. Περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις ημέρες της μάχης του με τον ιό, και πως βγήκε νικητής. Τι μήνυμα στέλνει σε όσους αντιμετωπίζουν την πανδημία με επιπολαιότητα και πως κρίνει τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ποιους ευχαριστεί και σε ποιους συνάδελφους του κάνει ιδιαίτερη αναφορά.

Για τους φίλους του είναι ο Λάμπης Γώγος. Για τους φοιτητές του ο λαμπρός δάσκαλος. Και για τους πολίτες, που εδώ και μήνες καλούνται να ζήσουν με τον «πονοκέφαλο» του κοροναϊού, είναι ο Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Πατρών.

Συνεχώς αναφέρει πως πρέπει να τηρούμε αλλά και να πάρουμε μέτρα για να ανακοπεί η διασπορά του κοροναϊού, τονίζοντας κατά καιρούς ότι δεν υπάρχει “μαγικό φάρμακο” για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ωστόσο στο παρακάτω βίντεο από τις 8. Μαΐου 2020, ο νευροχειρούργος, Φώτης Τζωρτζίδης, κάνει λόγο για «μαγικό φάρμακο» του κοροναϊού που του έδωσε ο κ. Γώγος, με το οποίο ένιωσε «τόσο καλά», ενώ έδινε μάχη με τον κοροναϊό.

«Έχω κρατήσει ένα φάρμακο για σένα», φέρεται να του είπε ο κ. Γώγος, όπως ρητά αναφέρει ο ίδιος.

«Υπογράφεις και παίρνεις αυτό το φάρμακο. Μετά από μια ώρα ήταν σαν να μην είχα τίποτα», συμπλήρωσε ο νευροχειρούργος, ο οποίος παραλίγο να μπει και στην εντατική, καθώς η κατάστασή του χειροτέρευε.

Ποιος είναι αυτό το «μαγικό φάρμακο»;;; Γιατί δεν επιδιώκεται να το πάρουν όσοι νοσούν και πλασάρονται τα εμβόλια;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: